parmaleikin - püüdes Sinust aru saada, siis mul tekivad vastakad mõtted: a) kas Sind erutavad ainult domineerivad prostituudid ja kui keegi siin seda tunnistaks, siis ups... läheb arvuti klavaiatuur pessu - Sul ju ikka pestav klaviatuur
b) oled tabanud, et ka BDSM teema annab päris paraja adrenaliinilaku ja tunned tõmmet sinna poole, aga ei julge seda veel endale tunnistada - sama oli ka kunagi minuiga, kui ma pidasin ennast ikka 99% dominandiks
mis toimub sub-i peas... vot seda on raske kirjas edastada ja ka selle tõttu, et sub pole suht reeglina "päris" sub... aga ehk näiteks: kõva mees nagu Sina, püss õlal, vorm seljas... pead kuuletuma õrnale naisolevusele ja Sa täpselt ei tea, mis Sind veel ees ootab... näed vaid kõrgeid kontis oma silmade ees ja ei tea kes-mis selja taga on, mis Sinuga järgnevalt tehakse...
ega Sinagi viitsi ju sama luuremängu (sry, et pidevalt rõhutan seda militaarset poolt, aga...) mängida korduvalt, tahaks midagi uut, ootamatut ja üllatavat, tahaks saada korralikku adrenaliinilaksu... ja kui kõigele sellele liandub (ühe poole, mulle soobivalt enama kui ainult mina) seksuaalne nauding... vot seda ma soovitaks siiralt Sul ise kogeda - selliseid tundeid on raske sõnades edasi anda