Tasuline BDSM teenus naistele ...jäin mõttesse - see ju lausa äri idee ja 1/3 minust see väga meeldiks
Minu arusaamist mööda on SM-stuudiod mujal maailmas, nii meestele kui naistele, väga levinud. Kas siin pole mitte põhjus selles, et Eesti on niiiiiii pisike ärilises mõttes (naljatades öeldakse sageli "Konnatiik"
ja lihtsalt pole võimalik heal tasemel ametlikku teenust pakkuda! Selliseid SM-stuudioid on ka Eestis olnud, aga pole nagu kestma jäänud vist... Näiteks minu esimene SM kogemus pärineb Neiu Eeva stuudiost ja sinna on päris "mitu" aastat tagasi
Minu lugupidamine Talle!!!
Ma ikka sageli vaatan, mis netis kuulutatakse ja olen märganud tendentsi, et aina enam on "tava" seksteenuse pakkujaid kasutusele võtnud oma reklaamimiseks SM temaatika: SM, strapon, kuldne-dush etc. Pakutud numbril helistades aga kuued meie "sõbraliku" naaberrahva keelset vastust ja et ikka saab kui väga tahad.......
Minu kogemused, head kogemused pärinevad just eraviisil ja nende enda huvist tekkinud kontaktidel - mulle on ka huvitatus kõige olulism ja vajalikum faktor - kõike muud võib kohtumiste käigus õpetada, aga huvi puudumisel ei süsti seda ka süstlaga
Samuti tahtsin veel mainida, et selle teemaga tegelejate sponsoreerimine on minu meelest ka meie endi huvides, kes me seda vajame! Minu lugupidamine Teile kõigile