Kõik jumala õige. Aga väike ettekujutus peaks olema, et kuidas sa seda asja näed ja mida ootad. Usu mind, päris nii lihtne ei ole, et kolm inimest saavad kokku ja siis teevad igaüks mis tema arvates oleks ok.
Neid piire, tegevusi ja fantaasia eripärasid on piisavalt palju, et saada kokku selline kolmik, peaks olema üsna selge, millist tegevust otsid. muidugi võib niisama ka kahe sõbrannaga voodisse minna ja siis korda mööda asja ajada. Raamid, piirid ja huvid määravad siin paraku väga palju. Kui endale looda kujutluse sellest, mida sa tahad ja ootad, siis oskad otsida ka naisi, kes oleks huvitatud.
Kui mulle potsatab postkasti kiri, tere, 2N+M, oled huvitatud. Siis ma tõenäoliselt olenevalt, palju mul parasjagu aega on, kas küsin, et mida sa täpselt silmas pead, kes, kus, kellega, mida konkreetset ootad ja pakud, või kui aega vähe, siis lihtsalt ei hakka vastamisega vaeva nägema.
Ma ei tea kuidas teistel naistel, aga mulle tekib selliseid lühikesi ja väheinformatiivseid pakkumisi üsna tihti. Mis on muidugi tore aga kõigiga pikka uurimistööd läbi viia, et mida nad konkreetselt ja täpselt soovivad, pole just eriti fan. Sest tõenäolisus, et pakutakse seda, mis mind huvitada võiks, on ca 1:10le.
Soovitan soojalt enda jaoks lahti asi mõelda, vajadusel kirja pidepunktid panna ja siis otsida. On vähem tühjuses kobamist ja tõenäolisus leida sobiv seltskond oluliselt suurem. Laia võrguga püüdmine on väsitav ja hetkeks mil soovitud kala võrku satub, oled liiga läbi omadega, et teda siis veest välja tõmmata
Püüa ikka õngega ja pane õige lant otsa