Hommikust, küll juba ka selliseid neidiseid leidub. Kui sa aga nüüd ootad, et nad siin su postitust loevad ja vastavad, siis tõenäoliselt jäädki ootama. Minu soe soovitus on sulle võtta elu ikka oma kätte juhtida ja hakata neid aktiivselt otsima.
Näiteks või siinsamas, vali välja need naised, kel pildi järgi kere kogukam ja anna neile soovist teada, kasvõi alljärgnevalt.
Tere venus. Oled ehk viimasel ajal märganud mida poes toidu hinnad teevad...see on lihtsalt ulme ja peale järgmisel aastal jõustuvat käibemaksutõusu, ma ei kujuta siis ettegi. Kui praegu ei juleta enam kala poole vaadata, siis järgmine aasta tuleb ka põrsapraest suu puhtaks puhkida. Mul oleks selles osas sulle üks ahvatlev ettepanek, kui raatsid mind ära kuulata.
Nimelt ajendas mind sulle kirjutama su volüümikas kehaehitus, see on lihtsalt minu arvates jumalik. Sellised naised on mu imetluse objekt ja kui sa annaksid mulle võimaluse, kostitaksin sind iga päev parimate paladega, et sa pelgalt minu meeleheaks oma figuuri säilitaksid, veelgi parem kui kasvataksid. Midagi seksuaalset ei pea sellega kaasnema kui sa just ei soovi ning oled ka mind tundma õppinud. Mina toon sulle sõbrana täiesti tasuta parimaid roogasid ja sinult ootan pakutu vastuvõtmist ja nautimist. Lootes sinust kuulda. Sinu BBM2023