Mul on õpetajaga seotud alljärgnev fantaasia.
Kujutage endale ette küpset neljakümnendates naisterahvast. MILF, Cougar, naine oma seksuaalsuse tipus või kuidas iganes te teda soovite nimetada. Veel igalt poolt sile aga siiski pisut kumerama kehaga, täidlased rinnad, meelad huuled, säravad poolpikad juuksed, silmad, mis lubavad sind keppida siit kuni silmapiirini, ühesõnaga täismäng. Ja see naisterahvas on fantaasias minu matemaatikaõpetaja, kes kutsub mu enda poole, et enne olümpiaadi konsultatsioone anda.
Olles tema pool ennast mugavalt diivanil sisse seadnud, teeb ta mulle ettepaneku. Tema annab mulle matemaatikaülesandeid lahendada ja iga kord kui ma vastan õigesti, võtame mõlemad endal ühe riideeseme seljast. Ja kui vastan ka viimasele küsimusele õigesti, siis nagu arvatagi võite, astume omavahel vahekorda. Mina muidugi olen nõus ja hakkan aga usinalt ülesandeid lahendama. Loomulikult esimesed ülesanded on sellised lihtsakoelised ja kergelt lahendatavad. Ja riided muudkui vähenevad. Viimaks on õpetaja täiesti paljas ja annab viimase ülesande. Mina poole silmaga jälgin kuidas õpetaja tasahilju oma häbemekinku silitab, vaimusilmas aiman juba niisukuse helki. Nii, võtan viimase ülesande ja... no tee mis sa teed, ei mäleta, kurat, no ei oska lahendada....ja muidugi ei oska, sest tollest tunnist ma ju puudusin, kus tuletist läbi võeti. Ja ka õpetaja teab, et ma ei tea, tema mind ju õpetab ja hakkab ennast uuesti riidesse panema. Lahkun, kubemes valu ja kohe koju õpiku juurde.
Järgmine konsultatsioon kordub samasugune lugu. Kuni viimase küsimuseni läheb kõik ladusalt aga viimaseks jätab õpetaja alati küsimuse, millest ta teab, et ma sellest jagu ei suuda saada.
Kallid pedagoogid, ma küsin, kas on ilus niimoodi üht noort hinge sel moel piinata?