Fantaasiajutuke "Rasedat mängides."
Leidub mehi kellele meeldivad volüümikad ja kõhukad naised. Mõni aeg tagasi sattusin suhtlema ühe vanema härrasmehega kelle üheks salasooviks oli fantaasia rasedat naist hellitada. Hellitamise all pidas ta silmas mitte üksnes seksuaalseid hellitusi kui ka naise hella ning õrna kohtlenist. Kui ma temal küsisin, et kas tal siis ei ole oma eluaja jooksul sellist võimalust olnud siis vastas ta, et ühe korra paarkümmend aastat tagasi oli kui ta naine last ootas. Seejärel rääkiski ta, et teda huvitaks samamoodi kohelda mõnda volüümikamat naist kuna tema lapse ema oli võrdlemisi väikest kasvu naine.
Miks aga mina sattusin selle mehega suhtlema? Põhjus seisnes ühes fotos mis on minu siinsel ankeedil. To mees algul mõtleski, et olen naine aga kui talle selgitasin, et olen siiski bioloosgilise soo järgi mees ning foto siin lehel on lihtsalt lavastuslik, siis muutus ta veel uudishimulikumaks. Ta ütles, et sè muudab asjad veelgi huvitavamaks ning, et midagi sellist ta siit ei osanud oodatagi..küsisin, et mida sellist? Tema seepeale, et meest kes ettendab rasedat naist.
Arutasine veidike sellel teemal kuni ta tegi mulle ettepaneku, et kas ma sooviksin talle reaalselt ka ettendada rasedat najst? Muidugi ei osanud ma alguses midagi vastata sest neid niisama jutumehi on siin lehel palju. Kuid sisetunne ütles, et sellele mehel on oma jutuga ikka tõsi taga ning ta on oma pakkumises ja soovis päris kindel. Arutasime siis kuidas see asi võiks välja näha ja leppisime kokku, et teeme nädala sees selle asja ära. Ta broneeris Nõmmel ühe vaikse ja hubase hotellitoa ja lubas, et aitab igati kaasa sellele, et mul oleks hea ja turvaline koos tenaga olla.
Ausaltöeldes ma olin siiski üsna närvis aga sellist fantaasiat iga päev ellu viia ei saa ja tõepoolest see mees oli väga sõbralik ega käinud kuidagi ega millegagi peale. Mingil hetkel mõtlesin, et see ei ole nüüd küll võimalik, et üks inimene nii viisakas ning teistega nii arvestav on. Aga võta näpust... nii see oli. Selle peale võiks öelda, et selline mees on enamuse naiste unelm.
Kui jõudis kätte kohtumise päev, siis helistas ta mulle ja ütles, et hakkab mulle järele sõitma. Me olime eelnevalt küll kohtunud ning teineteist näinud aga ikkagi oli mul närv sees. Sest nüüd astusin ma tema ette raseda naisena. Sõbranna kes mulle sellel hommikul meiki tegi ei teadnud muidugi mingisugusest mehest midagi. Ma ei hakanud talle sellest rääkima, vaid ütlesin, et lähen koos oma teise sõbrannaga välja, et mõned uued pildid teha.
Kii olin oma maja trepikojast välja astunud tundsin ma üle oma keha värinaid. See oli ühtlasi kartus kui ka erutus. Võisin vaid ettekujutada mis edasi saama hakkab. Kuid teatavasti on üks asi ettekujutus ja teine asi reaalsus.
Närviliselt oma naja trepikoja ees oodates otsisin ma käekotist sigaretipaki ja tulemasinat. Ma pidin natuke seda ärevust endast maha saama. Vaevu olin ma sigareti lõpuni jõudnud kui maja ette veeres tumehall auto ja sealt astus välja just tema. Näis, et ta võttis oma rolli kohe väga tõsiselt ja ta oli oma rolli juba sisse astunud. Ta suundus minu poole ja võttis mul õrnalt käest ning lausus: "Kallikene, vabandust, et sul oodata lasin." Sel hetkel tundsin ma tunnet mida sõnadesse panna on ilmselgelt keeruline. Kuid samas see tunne mulle meeldis. Mees kes minu käelt õrnalt kinni võttis ja mind kallikeseks nimetas oli ju väga kena. Muidugi ei oska ma mehi sellise pilguga vaadata nagu naisi, aga antud mees nägi välja ka soliidne ja mehelik. Kuna ta oli umbes viiekümnendate aastate alguses siis oli tema lühikestes juustes märgata ka veidike halle juukseid. Peab ütlema, et see kerge hall juustes mõjus päris soliidselt ja isegi seksikalt.
Ta avas mulle autoukse, et saaksin autosse istuda. Koheselt küsis kas ise on mugavas asendis või vajab see reguleerimist. Vastasin, et kõik on hästi ja ma tunnen end mugavalt. Seejärel sulges ta ukse ja istus rooli. Hakkasin endale turvavõõd peale panema mis peale tema kohe aidata tahtis. Jah... tõesti mees elas oma rolli sisse ja seega oli mul ka lihtsam oma rolli ettendada.
Minu rolliks oli siis talle etendada tema armukest kelle ta oli rasedaks teinud. Ma ei pidanud isegi endale rasedakõhtu soetama sest olen ise pisut kõhukam. Lihtsalt nüüd tuli selle kõhuga hellalt ümber käia nagu seal sees oleks tõesti midagi väga õrna ja habrast nagu seda on laps. Võib küll veidrana ja pisut perverssena isegi kõlada, et üks mees teise mehega selliseid mänge mängib aga päriselt... see oli huvitav kogemus.
Autosse istudes ja turvavõõ peale pannes ütles ta, et ma ei pea millegi pärast muretsema. Hotellituba on broneeritud ja ma ei pea midagi sellist tegema mida ma teha ei taha. Kuid ühe üllatuse ta siiski korraldab meile.
See, et üllatus ja sinna otsa tuli sõna "meile", kõlas küll kuidagi kahtlusi tekitavalt. Tundsin millegi pärast peale seda hetkeks all pool naba imeliku värinat. Etteruttavalt öeldes see tunne ei petnud mind ning minu kahtlus millegi erilise osas sai mitmekordselt ületatud.
Hotelli jõudes käitus ta muidugi nii nagu üks mees käituma peab oma raseda naisega. Ta oli väga tähelepanelik ja abivalmis. Kui aus olla siis natuke isegi liialt abivalmis. Ma ei ole harjunud nii saamatu kah olema.
Tuba nägi välja nagu ikka hotellituba välja nägema pean nii, et ei midagi erilist. Pealegi olin ma selles hotellis aastaid tagasi käinud nii, et teadsin enamvähem mida oodata.
Seisatasin hetkeks ja kohe pakkus ta mulle istumist. Küsides temalt, et mis järjekorras me siis oma päevaplaane realiseerima hakkame vastas ta, et nii kuidas mina seda soovin.
Tema unistuse või siis fantaasia üheks osaks oli see, et ta saaks silitada ja suudelda niinimetatult siis minu kui raseda naise kõhtu ja aidata riideid vahetada. Riiete vahetusest me siis alustamegi. Edasine plaan oli minna teha üks väike jalutuskäik Nõmme mändide all ja siis väike puhkus hotellitoas, kus ta siis saab minu kõhukest hellitada. Sellega oli ta päri ja ta aitas mul esmalt riideid vahetada. Muidugi libistas ta nagu muuseas oma käe minu kõhukesele. Kusjuures sellel hetkel olin mina ka juba niivõrd oma rolli sisse elama hakanud, et piir reaalsusega oleks justkui kaduma hakanud. Tundus nagu oleksin näinud und sellest, et ma olengi päriselt rase naine.
Kui riided said vahetatatud teiste ja mugavanate riiete vastu siis palusin, et ta tooks mulle kotist baleriinad. Kontsadega ma jalutama ei lähe ja hetkel ma kõrgeid kontsi alla ei pane. Mitte seda, et ma oleksin väga kõrgete kontsadel käija aga mugavus eelkõige. Ta tõi baleriinad, kükkitas minu ette ja aitas need mulle ka jalga. Ega siis 7. kuud rase naine ei peagi kõigega ise hakkama saama ja see kerge abitus on tegelikult üsnagi nauditav.
Hotellis meid keegi kuidagi imelikult ei vaadanud. Tõttöelda oli see hotell päris vaikne ja ilmselt ka päris tühi. Mina ilmselt suutsin ka üsna usutav välja näha. Seega mitte mingisugust probleemi ei tekkinud meil välja jalutama minekuga. Mis on iseenesest ka päris loogiline sest ka sissenedes hotelli ja administratsioonis blankette täites ei saanud keegi mitte midagi aru.
Jalutuskäik kujunes siseenesest päris mõnusaks. Rääkisime juttu ja see kujuneski selliseks jutuajamiseks nagu me oleksinegi päris mees ja naine. Mitmel korral küsis ta minu käest, et kas sooviksin istuda ja puhata natuke, et ma end liialt ei väsitaks. Kolmandal korral kui ta seda küsis otsustasin, et jah võiksime istuda ja puhata ning siis hotelli tagasi jalutada.
Eemal paistis üks pink mille poole me suundusime. Tema härrasmelikult ja hoolivalt võttis taas minu kaena alt kinni ja aitas mind istuma. Peale natukest vaikimist asetas ta oma käe minu põlvele ja ütles, et ta on nii õnnelik. Küsisin, et uidas ma seda nüüd võtma peaksin, ef kas mängult või päriselt? Tena seepeale, et päriselt. Ta ütles, et olenemata sellest, et see on mäng on ta ikkagi õnnelik, et saab minu kui niinimetatud raseda naise eest hoolitseda. See tundus selhetkel mulle küll kummalisena aga teisalt see meeldis mulle. Küsides, et kas ta ei ole siis mõelnud, et võiks siis endale leida kedagi keda hoida ja hellitada siis vastas ta, et on aga rasedus kestab vaid 9 kuud ja pärast seda ei ole enam see. Teda erutab vaid see periood ja rohkem lapsi ta enam ei pidavat saama. Küsides, et mis teda laste saamise jures takistab, siis ütles ta, et tal oli aastaid tagasi ränk õnnetus mis võttis selle võimaluse temalt.
Järsku aga helises tal telefon ja ta võttis selle oma taskust ning helistajaks oli tema tüttar. Kõne ei olnudki pikk, vast minutike. Näis nagu tütar oleks küsinud millegi kohta kinnitust, et kas mingid kokkulepitud plaanid on veel jõus. Ma ei arvanud sellel hetkel midagi. Eks need olid tema ja ta tütre vahelised asjad ning minusse need ju ei puutunud.
Kõne lõppedes ütles ta, et kas me ei hakkaks hotelli poole tagasi jalutama. Olin sellega nõus ja taas võttis ta mul õrnalt käe alt kinni ning aitas mind püsti. Tagasi teel hotelli mainis ta uuesti seda üllatust millest oli kohtumise alguses juttu ja mul tekkis taas sama tunne mis siis kui ta seda esimesel korral oli öelnud.
Hotellituppa sisenedes ei märganud ma esmapilgul midagi mis võiks mind üllatada. Seega arvasin, et üllatus tuleb hiljem kuid selle üllatuse osas oli mul ikkagi kahtlane tunne.
Taas aitas ta mind ja palus, et ma istuksin, mille järel kummardus ta minu ette ja võttis minu jala oma käte vahele ning seejärel võttis ta mul jalast ühe baleriina ja siis ka teise. Need asetas ta kuidagi korrapäraselt3 üksteise kõrvale voodi ette maha. Sellele järgnes taas see, et ta lausus mulle kallike ma aitan sul voodile istuda, et saaksid puhata natuke. Voodile istudes kohendas ta minu selja taga patju ja tõstis ise mul jalad voodile
"Kallike kas sa tunned end mugavalt või soovid sa midagi veel?"
"Kõik on väga hästi." Vastasin ma talle.
Seejärel istus ta voodi servale ja keeras end näoga minu poole.
"Kallike kas ma tohiksin nüüd sinu kõhukest hellitada?
"Jah muidugi, aga palun hellalt.
Ta asetas oma käe minu kõhule ja silitas seda õrnalt. Ütlen ausalt, et taas tekkis mul seesama tunne nagu näeksin ma und kus ma olengi rase naine. Tema käe liigutused minu kõhul olid väga mõnusad ja ma ise suunasin teda, et ta katsuks ka mind alt poolt. See muidugi süttitas ta koheselt. Ta ütles, et nii huvitav on tunda läbi pükste, et seal all pool on miskit veel. Et see kõhuke ja see miski seal all on nii omapäraselt nauditav kooslus.
"Tead kallike, nüüd on käes see üllatuse aeg, aga kui sa seda ei soovi siis ma aksepteerin seda."
"Mis see üllatus siis on?"
"Mäletad seda telefonikõnet kui mulle tütar helistas?"
"Mäletan. Mis siis sellega?"
"Ma kutsusin oma tütre ka siia."
"Mis asja? Miks?"
"Ma olen oma tütrega väga lähedastes suhetes. Ei midagi intiimset ega pervesset ei ole mul temaga, aga ta sai minu fantaasiast teada ja ta soovis seda nähe. Kas sa oled sellega nõus?"
"Kas ainult pealt vaadata või ise ka midagi teha?"
"Tegelikult kaasa lüüa selles mängus natuke. Sa võiksid talle olla justkii kasuema ja teada karistada selle eest, et ta peslt vaatab kuidas ma sind hellitan."
Minu mõtteis tekkis küll sellel hetkel segadus ja küsimus, et kas see mees ikka on see kelleks ma olin teda siiani pidanud või on tegemist päriselt ka psühhopaadiga? Samas kui me ise mängime juba selliseid mänge, et mina olen talle tema rase armuke siis mis see kasutütre karisamine siis ära ei ole. Nõustusin sellega, et olukorrale veel vinti peale keerata.
Selle peale läks ta ukse juurde ja avas selle. Seal seisis väikest kasvu neiu. No ta oli vist 160 cm pilkk ja võis kaaluda umbes 50 kg.
Mees asus kohe asja kallale ja ütles tütrele, et mida sa piilud siin ja vaatas minu suunas, et ma peaksin ta tütrega kurjustama hakkama. Noo see oli küll paras väljakutse aga otsustasin loominguliselt läheneda.
"Kallike, tule aita mind püsti." Mees tõttas minu poole ja aitas mind voodist välja. Otsustasin, et nüüd saan ma oma kapriisikust näidata nagu päriselt rase naine.
"Mida sa plika vaatad pealt kui sinu isaga intiimselt olen?"
Plika ei olnud ka suupeale kukkunud ja vastas ülbitsedes: "Sina oledki minu isa armuke kellele minu paps tite tegi. Äkki tahan näha seda litsi kelle pärast minu isal enam minu jaoks aega pole."
See kõlas provotseerivalt ja mees minu kõrval käskis kohe tütrel minu ees vabandada. Tütar muidugimõista seda ei teinud ja ta isa võttis tütrel käest kinni ning sikutas minu ette.
"Palu vabandust."
"Ei mõtlegi." Vastas tütar.
"Selge, siis näed kohe mis saama hakkab."
Mees sundis oma tütre minu ette põlvili maha ja ütles. "Kallike ole hea ja tõsta oma tuunika äärt ülesse ja lase retuusid alla."
See lause viitas üheselt sellele, et ma pean nüüd tema tütart karistama sellega, et ta mu riista suhu võtaks. See asi läheb ikka päris pööraseks, mõtlesin ma endamisi. Küsisin vaikselt mehe käest, et oled sa ikka kindel, et sa oma tütrel seda teha käsid ja ta vastas jaatavalt. Vaatasin siis küsivalt alla poole ja sealt vaatas mulle vastu neiu kes oma isa poolt oli sunnitud minu ette põlvitama ja kes pidi minu riista suuga rahuldama hakkam.
Alla tüdruku poole vaadates kostus vaikne hääl, et: "ja jaa... ma teen selle ära ja olen selles kindel."
Võtsin oma tuunika servast ja hakkasin seda ülesse poole tõmbama, mis peale neiu minu jalgade ees haaras kinni minu puusadest ja hakkas sikutama maha minu retuuse ja hüüatas. "Palun vabandus kasuema, et sind litsiks nimetasin."
Juba järgmisel hetkel oli ta mul retuusid ma sikutanud ja oma huuled vastu minu riista surunud. Ei saa salata, et olustik oli ebaharilik ja loomulikult muutis see mind kohmetuks. Isa kes käsib oma tütrel teisele oraali teha ja tütar kes teeb seda oma isa silmade all. Kas pole mitte veider olukord?
Samal ajal kui neiu minu riistaga askeldas astus mees minu selja taha, võttis mul ümbert kinni asetades ühe käe minu kõhule ja teise rindadele. Neid hakkas ta siis õrnalt silitama ja samal ajal surus ta end üha enam vastu mind. Tundsin oma tagumiku vastas kuidas mehel püksis riist üha enam kõvenaks läks. Kogu see asi kestis seni kaua kui ma enam ei suutnud ja lasin paugul tulla. Neiu aga samal ajal sättis oma näo ilusasti ette ja ütles, et ma talle näole laseksin. Ega ma jõudnudki teisiti reageerida ja lasingi.
Peale seda aga soovis mees ise ka minu riistakest imeda. Ta ei olnud ära unustanud meie rolle ja käitus minuga endiselt kui raseda naisega. Ta võttis mul taas käe alt õrnalt kinni ja aitas mind voodile istuma. Seejärel laskus ta põlvili minu ette ja sukkeldus minu reite vahele.
Ta hakkas minu lõtvumas riistakest taas elule pumpama aga see ei võtnud kohe vedu. Ta mängis keelega, limpsis ja kõditas seda ja näis, et see meeldis ning erutas teda. Ta ütles, et talle meeldib kui esimene pauk on välja lastud ja riist on lõdvemas assendis. No ja see, et mul on see riistake ka väiksem aga mitte suur jurakas.
Pean ütlema, et oli päris huvitav tunda kuidas see mees minu riistakesega mängis ja see kuidas ta samal ajal oma kätt mulle tuunika alla kõhukest silitama söttis.
Samal ajal aga istud ta tüttar minu selja taha voodile ning haaras kinni minu õlgadest ning sikutas mind selili. Andsin ta sikutamisele järele ja leidsin end neiu reite vahelt. Neiu kükitas minu näo kohale ja surus enda jalgevahe sõnaotseses mõttes mulle näkku. Kuulsin kuidas neiu enne näkku istumist veel ütles, et: "Naudi nüüd kasuema."
Mis mul siis muud üle jäigi kui nautida seda mõnu mis tuli alt poolt ja seda mida tundsin oma näo vastas. Loomulikult pidin ma tütrekesele keelekat tegema ja ära sa ütle... Taas tundsin kuidas minu riistake erutub ja kohe, kohe lahti läheb. See pauk läks mehele suhu ja see tundub, et meeldis talle. Sest peale seda lasi ta keelega veel kõik ilusasti üle.
Ka olukord minu näos läks üha enam ja enam märjemaks. Plika lasi mõõda minu nägu nii, et vähe ei olnud ja need helid mis temast esile kerkisid rääkisid iseenda eest. Lõpuks oli minu nägu sedavõrd märg, et kõik meik minu näos oli lihtsalt laiali. Lõpuks kui asjad said ühele poole, ütles neiu, et teeb mulle uue meigi, et saaksin normaalse näoga koju ka minna. Peab õtlema, et neiu oli päris osav meikija sest see käis tal küll kähku ja tulemus oli hea. Loomulikult sõidutas mees mind pärast ka koju tagasi. Kuid vestluses peale seda asjatamist ütles ta, et tema unistus täitus. See, et mees etendas talle rasedat naist oli väga põnev kogemus olnud. Ei saa salata, päris põnev kogemus oli see ka minu jaoks ja kui lisada see sama üllatus tema tütre näol siis ütleks, et see kogemus oli lausa kirjeldamatu.