Ikka suhu aga paar korda ka niisama üle keha.
Huvitav märkida, et esimene kord juhtus nii, et olin oma eksnaise ja ta sõbrannaga lõpetanud kolmeka (umbes 20a tagasi). Sõbranna (VIST) magas magusasti meie kõrval. Mina oma naisega hakkasin aga rääkima ja jõudsin sinnamaale, et palusin tal endale suhu pissida, millega ta üllatuslikult kohe nõus oli.
Jutt käis hullult sosistades, et jummala eest sõbrants üles ei ärkaks! Tegelikult arvan, et Marge (sõbrants) kuulis siiski kõike aga seda ägedam
Igatahes, kuna olin iseenda pissiga juba eksperimenteerinud, teadsin, et see maitseb lahjana paremini. Niisiis leidsime naisega, et temalgi oleks esiteks vaja põis läbi loputada. Tollal müüdi veel õlut jmt bussijaamaputkades 24/7, niisiis tõin talle paar pudelit, mille ta ära jõi ja paar korda vetsus käis.
Tunnike hiljem arvas ta, et kraam on küllaldaselt "hele" ning ronis mulle 69-asendis peale. Marge magas "norsates sealsamas, vahetult meie kõrval.
Alul sirtsutas Evelin (mu eksnaine) vaid sirts-haaval aga kui olin maitse suhu saanud, veendunud, et kõik on Å¡ikk ja ka neelamise paika pannud, palusin tal ühekorraga kõik välja lasta, mida ta ka tegi.
Noh, ja nii ta siis tuligi.... surinal. Lausa kuuldavalt. Vaevu jõudsin alla neelata
Hiljem tegime seda suht sageli. Või, noh, kord kuus vmt. Liiale ei maksa kah minna. Mitme hilisema naisega olen sama teinud ja huvitaval kombel pole ÜKSKI, kellele olen ettepaneku teinud, eitavalt vastanud! Jah, mõni on olnud üllatunud aga eitavat vastust pole kelleltki saanud. Isegi lühiajalised suhted, kellega see jutuks on tulnud, on positiivselt vastanud.