Eks see on ka mõistetav. Huvi tekib pildis (vidote ja piltide vaatamisel). Kahjuks ei anna need kaks asja edasi seda põhilist, mis selles teema olles vajalik - mis toimub mõlema poole peas sel hetkel. Aga 90% toimubki peas. See mida me näeme on tehniline osa.
Tulles teema juurde tagasi. Me näeme asja pildis ja taandame selle enda tunnetele ning tajudele. Saame tulemuse - meeldib/ei meeldi.
Kunagi kirjutas mulle üks noormees, kelle fantaasia oligi, et ma oleks saatana kostüümis. Tema fantaasia toimuski peas kujul, et ta satub saatana meelevalda. Saba ja sarvedega, mitte inimlik olend. See, et ma kannas saatana kostüümi lihtsalt lihtsustas tema kujutlust.
Mitte nagu mõni arvab, et ilus sexikas kostüüm. Teda erutas mõte saatanast. Täislik mäng eeldas minu kui saatana peas mitte saatanaks kehastumist (nagu paljud arvavad), vaid püüda tunnetada seda mida tunneb tema. Siis tead kuidas edasi minna. Ehk siis, n.ö domineerival poolel lasub kohustus ülihästi tajuda oma tegevust läbi teise inimese ja samal ajal juhtida mängu. Topelt koormus maakeeli öeldes.
Ma olen kellegi suust kuulnud ütlust, et hea dom on väga hea inimestetundja. Nii ta paraku on. Sest üks asi on kui teine sulle räägib oma fantaasiast ja soovidest, teine asi on aru saada mida täpselt ta mõtleb. See eeldabki väga head tähelepanu, veelgi paremat empaatiat.
Võin lisada, et selles teemas hingega olevate inimestega klapib ka täiesti tavaline sex ülihästi. Lihtsalt neil on n.ö tekkinud loomupärane omadus hästi tajuda partnerit
Suur osa mängust on kujutlusvõime mäng. Väga hea treenitud kujutlusvõimega võivad sul seljas olla mis iganes riided. Kui suudad häälestuda, toimub peas mis iganes. Aga kõik see vajab pühendumist, tööd iseendaga.
Tegelikult on see terve teadus mida iial siin foorumiridades ei jõua edasi anda. Omalt poolt võin öelda, et tean mida räägin. Olen seda n.ö kujutlusmaailma "treeninud" ja tulemused on kohati vapustavad ning tõeliselt üllatavad. Peale seda ei avalda sex paljas visuaalses ja füüsilises vormis mitte mingisugust muljet.
Kõige lihtsam näide kujutlusvõimel põhinevast mängust on see, mida kindlasti paljud on proovinud. Mäng seotud silmadega. Enamus ütleb, et see on kordades tugevam erutus. Ongi, sest sul on ära lõigatud nägemismälu. Aju hakkab looma ise kujutlust sinu peas vastavalt sellele mis nahal toimub. Mõne aja pärast hakkab ta kehale tagas saatma peegeldust mis omakorda võimendab keha tundlikust. Kui nüüd hakkab inimene kasutama oa fantaasiat, siis võib suletud silmadega mistahes tingimustes kogeda erakordseid aistinguid. Olen ise tundnud merelõhna ja niisket märga sammalt täiesti tavalises koduses voodis. Lõpuks on sexi nöelda kulminatsioon ka kordades võimsam. Kõik tänu sellele, et me oleme käivitanud asjus need tajud mida ma tavaolukorras ei kasuta.
Täpselt sama toimub mis iganes fantaasiatega.
uhh ... pikaks läks. Mine tea, ehk paneb mõne inimese äkki mõtlema natuke asjade üle.