Kuulge inimesed. Mul on neile kõiki teisi inimesi perverdiks sõimavatele kodanikele üks küsimus. Kas te ise olete nii pagana õiged ja normaalsed või? Mina isiklikult kahtlen selles sügavalt.
Kus üldse võtab üks inimloom õiguse arvustad teise inimese sexuaalkäitumst? Mina tavatse sellist kodanike kohta öelda, ahvid puu otsa tagasi. Mitte need kellele on julgus rääkida ja teostada oma soov pole perverdid ega alaarenenud, vaid nende arvustajate areng on ahvi arengu tasemel.
Ja kui nüüd siit teemat jätkata, mis vahet sel on kas kepib mõne ahvitasemel mehega või koeraga? Minul pole vahet, ma ei taha kumbagi. Ei koera ega ka ahvimõistusega meest.
PS. Pole siin hakata rääkima, et see on sexikate inimeste portaal ja foorum jne ning, et inimesed on erinevad ja arvamused on erinevad. Arvamus on mul ka paljudes asjades erinev aga ma plärts igas teemas, et perverssne, perverdid. Inimene kellel on mõistust piisavalt, see suudab end talitsed ja suhelda inimestega normaalselt. Kas zoofiilija vastu huvi tundev inimene pole sexikas? Või on sex ainult see mis sulle sobib, kõik mu pole enam sex äkki?
Teiste inimeste sõimamine ja nende ihade alavääristamine ei tee teid just eriti täiskasvanuks.
KINDLASTI POLE SEE PORTAAL MISSIOONÄRIDE JA HETEROMONOGAAMSETE INIMESTE JAOKS AINULT!