Paljud meist on harjunud mõtlema, et kui naine juba kord pakub tasulist BDSM-i, küll talle see asi siis meeldib ja erutab....
Tegelikkuses võib olla hoopis nii, et sellise teenuse pakkujal pole olulist vahet, mida ta pakub, kui saab rohkem tasu oma tegevuse eest. Lihtsalt pole väga vastumeelne see asi.
Ma olen märganud, et kui naisele see teema tegelikult ka meeldib, siis käitub ta skeenes hoopis teisiti, kui tavaline teenusepakkuja. Ehkki vabalt võib ta ka meeldimise puhul tasulisi seansse teha. Ja samas on mäekõrgune vahe, kas isik lihtsalt teeb midagi või talle päriselt meeldib see teema.
Võrdluseks: kui naine lihtsalt laseb oma jalgu lakkuda või siis tegelikult ka naudib seda. Suur vahe eks?
Muidugi, kui vaadata asju kitsalt enda vaatevinklist, et peaks saama jalgu lakkuda, ükskõik, mida partner mõtleb või tunneb, siis sobivad igasugused tegelased tegevuse jaoks. Nagu kohalik küündimatu esihoor näiteks.
Lihtsalt talumist näitavad ära sellised rahavõtmise õigustused nagu "mul on soovijaid nii palju", "orja eelistused ei huvita", "ülbe toon läbirääkimistel" ja ka palju enda reklaamimist esilehele ronimise jms jama näol.
Tõelised gurmaanid teevad oma huvide viimistletud nautimiseks kulutusi. Tegelikult ei sobi kuskile stuudiosse sisse marssida ja lihtsalt tarbida. Aga seda tasumise momenti tõttavad kiirelt ära kasutama tavalised hoorad, kelle tasu võtmise sisu seisneks nagu nende endi "suurepärases olemuses", mitte näiteks Stuudiole ja vahenditele tehtud kulutustes.
Veelkord, pelgalt endale mõeldes võib igasugu tegevusi osta, kuid see kõik ei ulatu ligilähedalegi ühiste fetiÅ¡ite nautimise rõõmule, kuhu kõik panustavad.