slave, ütle päris ausalt, kui suudad........kas sul tekitas minu vastuvõtule tulemise himu minu suvaline foorumipostitus või pigem siiski pildid (+eelnev isiklik kogemus)?
üle 3 aasta ei lausunud siin pmts sõnagi ja isegi ei viitsinud foorumisse vaadata. kas sinu arust siis külalisi ei käinudki või? püha lihtsameelsus sel juhul
vbl mõni üksik külaline satub vahel haruharva siia neid heietusi lugema ja vaevalt, et teenindajaid mingi foorumiloba põhjal valib.
jah, sinu arust toimub igasugune vestlus, olgu ilmast või armumisest või kuldsest vihmast, ikka mingi müstilise turunduse nimel.......aga see ON jabur arvamus ju
tglt pigem vastupidi, kui ei viitsi/ei jaksa külalistega kirjavahetust pidada, on hea foorumis aju puhata- nagu paljud teisedki seda teevad.
ja kuidas igasugune minu postitus on uhkeldamine? esiori teeb terve teema oma pihuhobist.......ja kui ma juhtun paar korda samal teemal sõna võtma, siis süüdistatakse kohe "reklaamis" ja eneseupitamises. no ära siis ennast ka upita, slave.
on sul nagu ainuõigus oma kogemusi või fantaasiaid jagada??
härrasmees on viisakas, galantne mees, kes iga kingituse eest kohe seksi või mingit teenet tingimata ei oota...ning sentide saagimine jah härrasmehelikkusega eriti ei seostu. see on minu arvamus ja ükski tsensor pole veel keelanud seda väljendada.
aga mu kerget sarkasmi misiganes teemas ei tasu südamesse võtta, eksole
kui see minu demoniseerimine (nagu michan kuskil ütles) igal pool tonte sunnib nägema, võiks tõesti mu postitused lugemata jätta.
isegi süütu straponinalja peale kukud hambaid krigistama, slave........sul ajus on ilmselt tõsine nihe toimunud
jumalannaks võid minupärast kasvõi vana karvamütsi nimetada
aga pole mõtet lapsikult uskuda, et erapooletud ja ähmastumata mõttetegevusega isikud seda karvamütsi samamoodi pimedas usus kummardaksid
ja minu isiklik elu puutub kohe kindlasti igasse teemasse, eks.......laimavate turumuttide jaoks kindlasti.