Ma püüan sõnastada selle kommuuni idee mõne näite varal, Näiteks kui minnakse raskele matkale, siis matkaseltskonnast saab kommuun, kus kõik tegutsevad ühise eesmärgi nimel, joti idee on, et kõik hakkavad kohe konkureerima ja tahtma pealikuks, täiesti vale arusaam, liider kujuneb välja sellest, kes kõige rohkem teisi toetab aitab nõrgemaid lülisi ja motiveerib tugevmaid aitama, Caprichosa pakkus välja, et tõeliselt alandlik ori oleks kasuks igale komuunile, täiesti tõsi kui lahti seletada mõiste alandlikkus ja vahetada sõna ori sõnaga teener. Ehk on meeles veel vanadest musketäriromaanidest pöördumine teie alandlik teener. See oli positiivne määrang, inimene kes soovis isetult teenida ja kaitsta, Alandlik ei tähendanud valmisolekut olla allasurutud vaid isetust, valmisolekut kõrgemad eesmärgid isiklikust heaolust kõrgemale seada, see polnud mingi vrbalakkumisfetish vaid valmisolek pühendada pingutusi mingi eesmärgi nimel, to serve and protect. Liider sai sellest kes oli kõige parem teener, täiesti vastupidine joti visioonile. Isekas võimuahne juht lagundab kommuuni kiiresti ja rasketes oludes oleks see fataalne. Kui sa seal soomes kalevipojaks käid, äkki oled märganud, et ka tööseltskond on kommuun, kus liidriks saab see kes oskab teisi aidata, kogemusi jagada ja brigaadi toimimas hoida, ja tihtipeale see sinu idee pealikust, sellest valge kiivriga projektijuhist või mis iganes ta nimi on, pole selles suhtes üldse kasu. Ja sinna juurde käib ka oskus märgata ja arvestada kõigi nõrku ja tugevaid külgi, samuti valmisolekut teha ise ära kõige raskemad ja teistele vastumeelsemad tööd. Ma ei te mis on sinu positsioon seal seltskondades, aga siin su ideede järgi ei saaks ka sina kommuuni toimima panemisega hakkama. Arvan mina
Ja võib ka olla et kommuuni toimimiseks ongi soodustavaks asjaoluks raskused.
Mis seksi puutub, siis hipikommuunides ei tähendanud see sinu idee järgi seda et kõik pugesid ühisesse voodisse trukkima ja traktoriga veeti tekk peale, vaid seda, et loomulikult seksiks oli vaja kahepoolset kokkulepet, lihtsalt olldi vabamad nende sõlmimisel, polnud moraalinormide ja omanditundega seotud piiranguid, Nagu teemaalgatajagi mainis, seks polnud mitte eesmärk vaid lihtslt sellesse suhtuti vabamalt.