Kui olen sisenenud Sinu elamisse, käsid Sa mind lahti riietada ja järgneda Sulle, Sa istud tugitooli ja käsid mul laskuda Sinu ette põlvili ja Sinu jalgu suudelda alates varvastest kuni põlvedeni. Seejärel saadad mind endale köögist kas kohvi, teed või mida soovid tooma, toon selle ja laskun tagasi Su ette põlvili nüüd nii, et sa saaksid oma jalad minu seljale asetada. Kui oled mõned hetked nautinud olukorda nõjatud natuke ette poole ja käsutad mind endale jalgevahele nii et ma saan keelega sind sisekülgi ja kiisut hellitada ja ise naudid edasi olukorda ja seda mida olen Sulle serveerinud. Vahepeal surud minu pead tugevamini endale jalgevahele ja käsutad keelega sügavamale siseneda , siis käsutad mind püsti ja et viiksin tühja anuma ära naastes leiad põhjuseks et olin liiga kaua ja annad paar hoopi vitsaga (nii et ei jää püsivaid vorpe) edasi lased mul hellitada Sind üle terve keha keele ja kätega ja teha seda riiete alt nii et ma ei peaks Sind lahti riietama. Kui tunned et on aeg suunad käsutad mind jalge vahele ja keelega edasi tegutsema, kui sulle meeldib siis võid mulle riputada pesulõksud kas nibude külge või munanditele või siis mõlemile korraga. Kui Sul on kas anaal tappe või muud sarnast siis saad ka neid minu peal kasutada. Siis Sa soovi lõpetada ja selleks Sa istud mulle näole ja lased mul keelega Sind lõpuni viia ja lõpetadki mul näo peal. Et vahepeal minust puhata leiad põhjuse ja paned mu nurka seisma alguses näoga seina poole ja pärase näoga Sinu poole. Siit edasi jätan pärastise Sinu fantaasia meelevalda sest nagu näha ei ole ma eriline kirjamees vaid rohkem selline reaalne ja sellega juba teeninud nurgas seismist ja vitsa Teie käest austatud Emand. Jään ootama Teie küllakutset et siis täita Teie soove.