jah, miks
habe, ma arvan, et teadlikult mitte. ei valiks. piltide pealt vaatan ja ma pean neid erilisteks, lausa valitud inimesteks, aga seksuaalselt pole nad mind erutanud.
ma kirjutasin sellest ka enne.
ja valikut tehes (teistsuguste meest kasuks otsustades) ma ei pidanud silmas mitte ainult kingi nagu K111, vaid kogu komplekti - sukki, sukahoidjaid, pesu, korsette jm, sest ma usun, et veendunud cross-dresseril ei piirduks see ainult kingade proovimisega.
sageli eelistavad need mehed ka muid lahendusi.
teisalt mehe ees, kes on mulle oluline (juba olemasolev, pikaajaline partner) ja kes tunnistaks mulle oma sukkade huvi, tunneks ma vist ennast relvituks tehtult ja vist ei oleks sellele vastu, kuna tema huvid teevad temast selle, kes ta on ja kui ma olen juba oma valiku teinud, siis peaks teda tunnistama sellisena nagu ta on loodud ja seda ma tahaks teha ka, aga kas ma ka lepiks sellega tegelikult pikemas perspektiivis, ma ei tea.
sa pead harjuma tema teistsuguse loomusega, tema teise minaga.
kas ma suudan seda?...ma ei saa lubada,et seda teen. no ja see oleneb ka sellest, kuidas mees mulle seda serveerib.
eriti huvitav oleks seda muidugi teada saada nt koju tulles.
leiad mehe kodust eest nt ühel päeval, seisab sukkis ja tripid lahti ukse peal ja teeb wink wink, et lets play
, siis ma ei tea, kas ma irvitaks naerda või oleks shokis ja vait ja ainult vahiks teda pikalt või oleks hoopis huvitatud ja pakuks tal endale rääkida sellest, ja sukki näidata
ju ma oleks endas rohkem pettunud kui mehes ja teeks endale etteheiteid, mitte mehele, kuid me vestleks sellest ja pikalt. selles olen ma kindel.