Laimake. Usu mind, et enamus inimesi, kellel on huvid laiemad kui tavapärane ongi täiesti normaalsed inimesed.
Suur vahe on muidugi, kas see erutab sind sexuaalselt või on tegemist vajadusega ennast mehest kõrgemale asetada, sexuaalne huvi seal juures ei ole üldse primaarne.
Mingil määral on sexuaalsed huvid seotud muude vaimsete külgedega aga mitte alati. See teadlaste jutt, et kui mehele meeldib alandus, siis ta on tööelus kohustatud otsuseid vastu võtma ja mängima kõva käega ülemust, on ja ei ole ka.
Ma olen oma elus kohanud seinast seina inimesi. Neid, kellel see seotud nn reaalelu peegelpildi loomisega, on mitte just väga palju.
Eks sa pead ise endas selgusele jõudma, et miks see sind erutab ja mis see erutus sulle pakub.
Minule meeldib asjade juures mänguilu. Mingit viha ega soovi kedagi alandada kui isiksust kohe kindlasti pole. Samas, ma olengi pea kõigesööja. Kõik mis hästi tehtud, tekitab vaimse ja füüsilise erutuse on teretulnud.
Roosikimbud ja päikseloojangud ei ole kaugeltki kõigi fantaasiad. Mulle isiklikult mõjuvad nad tehislikult filmilikud, liialt standardsed ja igavad, et mu meeli erutada