Vot kus lugu, lähen mõneks päevaks eemale ja neli lehekülge arutelu on juurde tekkinud
Tänan igatahes kõiki kaasa mõtlemast ja arvamust avaldamast. Eks niipalju, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Ma respekteerin kõiki ja kõike ning aktsepteerin igaühe arusaama asjast, olgu see kuitahes erinev minu omast. Lõppkokkuvõttes teeme me igaüks siin just seda, mis meile meeldib.
Ma ei soovi vaielda, mis see teema täpselt on ja kuidas seda nimetada, aga kuna natuke on asi ka minu personaalküsimuseks läinud, siis pean selgitama, mida täpselt mina otsin ja kuidas asjadest aru saan.
Kõigepealt, see sõna "jobu". Enamus vastuseid on kahjuks läinud vaid selle sõna kallale, süvenemata kõigesse muusse, millest ma kirjutasin. Ma ei tahaks küll liiga sügavuti semantikasse minna, aga ilmselgelt tähendab see sõna meie jaoks siin erinevaid asju. Mõne jaoks seostub selle sõnaga madalamast madalaim tropp, mõne jaoks midagi jobiga seonduvat, mõne jaoks võibolla midagi veel kehvemat.
Minu jaoks ei ole sellel sõnal sugugi nii halba varjundit, pigem midagi niisugust nagu propageeris ekspressi meesteajakiri "Jobu" - lihtsalt üks tegelane, kes ei taha ise härjal sarvist haarata ja eelistab seda, kui tema eest asjad ära tehakse... kaasa arvatud ta naist võetakse siis
Kui see sõna kedagi häirib, siis ma seda enam ei kasuta, see sõna oli mõeldud vaid erutava eelmänguna sellele mehekesele, kes tunneb, et just jobuks kutsumine ja tema naise ettevõtmine on "tema teema". Vaid mäng ja vaid kokkuleppelised terminid, ei muud.
Pean siia lisama veel mõne asja.
Ma olen nõus seda kõike tegema vaid kooselus paariga, kelle suhe on tugev ja avatud. Ma ei tee seda kunagi armukestega, noortega või lihtsalt mõne huvilise heaks, kes mingi rahulduse saab, vaadates kedagi panemas naist, keda ta ise panna tahaks.
Ma austan üle kõige maailmas sellist suhet, kus kaks inimest saavad olla nemad ise, koos kõigi kiiksudega, mis neile on kaasa sündinud või elu jooksul omandatud
Ma austan väga sellist paari, kes aktsepteerib, et neid erutab isegi nii "kiiksuga" teema, nagu see siin. Seega - ainult abielus paarid, kus naine tunneb, et tahab oma kallile mehele, kes vahet pole, on siis alluvast "jobu" (viimane kord, kui ma seda sõna kasutan) või seda kõike lihtsalt nautiva mehe rollis, pakkuda naudingut, keppides tema ees võõra mehega. Samuti, kus mees tunneb, et teda väga erutab, nähes oma naist teisega...
Loomulikult on see asi kõik peas kinni, loomulikult on tegemist väga psühholoogilise teemaga ja loomulikult on see üht otsa pidi ka kergema BDSM´i teema. Minu arusaam sellest, mis ja kuidas siin täpselt töötab, on niisugune: Variant 1 - mehe jaoks on see meeletu vabanemine. Ta on kogu oma elu pidanud oma naist omaks pidama, võõraste meeste eest kaitsma ja võõraste pilkude pärast kiivust tundma.. ta on pidanud kogu aeg võitlema oma armukadedusega. Samas, armukadedus on haigus ja ebaloomulik nähtus, me ei saa mitte kedagi omada ja seetõttu ei saa me tunda kadedust kellegi üle. VÕimaldades oma kallil kaasal niimoodi "üle aisa lüüa" võib tunda üllatavalt suurt vabanemist.
Teiseks on siin see allumise teema. Võibolla tahab see mees hoopis anda täieliku kontrolli oma naisele, olla ori, alluv, misiganes muu teema teda erutab (ka see sõna, mida ma enam ei nimeta). Siis saab see naine teda lihtsalt kaasa võtta ja alandada, nautides teise mehe seltskonda... tema silme ees ja võibolla pärast ka kaasabil.
Päris tihti meeldib sellistele meestele pärast oma naisukese vitt võõrast spermast korralikult puhtaks limpsida... või imeda ka selle mehe riista... või saada ka kepitud... variante on igasuguseid ja ma ei tõmba pidurit millegi puhul, kui me selle paarikesega klapime
Mis mulle veel siit silma jäi ja veidi häiris, on ideed, et keegi siin kedagi ära kasutab või keegi seda raha eest teeb. Jah, mängult küll võib see olla ärakasutamine või midaiganes, mängult võib see ka kasvõi "libu, ehk raha eest seksi nime all käia", aga reaalsuses peab see olema kolme täiesti adekvaatse ja iseseisva inimese kokkulepe, muidu "mina ei mängi"
Ma ei ole seda kunagi nõus tegema raha eest või üldse mingitel tingimustel, kus kellegi jaoks on raha saamine või andmine asjaga seotud. Minu jaoks on siis seksil ja lähedusel lõpp... asjast saab lihtsalt tehing ning ma ei usu, et raha eest on võimalik osta niisugust väärtust, nagu mina otsin.