Hmm. See on tõesti huvitav tähelepanek. Ise tean ma paljusid BDSM inimesi. Väita, et seal ülekaalulisus on domineeriv, seda mina ei saa. Mida ma küll olen märganud, on see, et saledamatel on püsipartnerid ja nad pole maakeeli öeldes saadaval.
See kehtib nii naiste kui meeste kohta. Mida parema figuuriga, seda vähema on BDSM huvilisi n.ö vabal turul. Kalduan arvama, et see pole mitte vaid BDSis vaid kogu seximaailmas nii. Hea välimus annab rühkem võimalusi partnerite leimiseks ja kui leiad sobiva, siis milleks veel ringi joosta.
BDSM on üldse silline teema, kus sobivus on ülioluline. Nii vaimne, visuaalne kui tegevuspõhine kokku.
Samas sa ise vastad ka mis sinul see nii on. Sa ju eelistadki mitte 50 kg kehakaaluga naisi. Äkki jäävad need pisemad lihtsalt märkamatuks. Kindlasti oleneb ju ka sellest, et millist BDSM sina harrastad. Seda ma olen ka ise märganud, et sidumistehnikate huvi on jah millegi pärast just pontsakamatel. Klambrid ja küünalad ning alandused domineerivad peenama rahva seas.