Üsna jama küsimus, et kumba ma valiksin, kas naise või kontsad.
Mõlted sa seda, et kas kontsad enda jalas või naine mulle?
Noh esiteks võiks naine minuga leppida sellisena nagu ma olen, teiseks eks ma viimases hädas valiks enne naise, kui kontsad.
Kuid vast leian naise, kellega pole probleemi sellest, ega mu naine ei peagi minuga kaasa lööma neis asjus, aga tore oleks, kui lööks
Kuidas avastasin oma huvi?
Kontsade ja naiste riiete vastu, mingi 10 aastaselt lihtsalt lampi, kuigi juba enne seda mõtlesin huvitavatest riietest või nii ja meeldisid mulle naiste seljast igast seksikad naiselikud riided.
Ma olen juba ammu väga nautinud ja tahtnud, et tüdrukud ja naised kõrgeid kontsi kannaks.
Ja minul pole asi mitte meedias, vaid selles, et tõesti mulle meeldib, eks filmidest olen näinud seksikaid riideid küll ja kingi, aga need on mulle meeldinud sellepärast, et need mulle lihtsalt meeldivad.
3-4ndas klassis kandis mul klassijuhataja mingeid kõrgeid kontsi rihmikuid, mignid mustad läikivad olid.
Vahtisin neid väga, mulle väga meeldisid ja tahtsin väga neid endale jalga panna, mida muidugi ei juhtunud.
Need lahedalt tal jalas kõikusid natuke käies või veidi loksusid või midagi ja linoleumi peal käies lahe kleeps kleeps hääl käis, lahe