perfectmatch,
Tänud sulle, see viimane oli tõesti hea sisukas ja realistlik vastus sinu poolt! Tundub igati arusaadav loogika.
Kuigi minu jaoks oli üllatav, et harrastate sellist rollimängu vaid 3-4 korda kuus ja ainult kodus. Ma miskipärast kujutasin ette, et ikka igapäevaselt ja võimaluse korral (kuigi siis varjatumalt küll) ka väljaspool kodu sobilikel hetkedel.
Mina oma fetishiga praktiliselt 24/7 kimpus. Sedasi juba vähemalt 35+ aastat kestnud. Ma enam hästi ei mäletagi, millal päris õigeid ajastukohaseid meesteriideid üldse kandsin viimati. Tõsi küll, ma olen kandnud ja kannan enamasti sellist naistevärki, mis väga naiselikuna kohe esimesel pilgul silma jääda ei pruugi, pigem selline arusaamatum, määratlematum. Vähemalt võhikumate jaoks. Palju ka sellist stuffi, mis ca 30-40 aastat tagasi oli meesteriietus, kuid tänases moes on naised need endale omistanud.
jajamees,
Sinu viimase küsimuse juures, miks sel puhul sul üldse kaaslast vaja on? Pane kusagil väljas ise naiste kingad jalga, viska teised (vanad meestekad) näiteks samas silla pealt jõkke ja siis pead samamoodi hakkama saama nende kontskingadega koju või autoni tulemisega!