jajamees. Väikelinnades ja väiksemates kohtades on jah rohkem seda kõõrdivaatamist. Seetõttu, et seal lihtsalt kõik tunnevad kõiki
Samas pean paljusid n.ö erilisi inimesi. Enamus on tutvusringis väga austatud ja tunnustatud inimesed, hoolimata sellest, millised on nende sexuaalne käitumine.
Kui oled ise meeldiv ja tore inimene, siis see esimene ehmatus läheb üle, ning pigem hakatakse sind hoopis rohkem austama. Ma ei tea millest see fenomen. Olen ka oma tuttavatega röökinud sel teemal, et miks mõni inimene peale teatud asjade avalikuks tulemise muutub seltskonnas hoopis austatud inimeseks. Mõni tuttav arvab, et selline julgus öelda, mina olen selline, pälvib austust.
Samas, on vahe sees, kas inimene ise avalikustab ennast või tuleb see n.ö kusagilt suure ringiga avalikuks. Siis ollakse küll kurjad. Ju tunnevad sõbrad end petetuna ja see tekitab tõrget.
Siit ka sulle natuke mõtlemisainet. Ehk oled mingi hetk valmis oma sõpruskonnale enda eripärast rääkima. Siis vähemalt ei tekita neis Å¡okki ja halba tunnet, et kusagil keegi nägi sind. Lihtsalt, ole sama meeldiv inimene edasi ja usu mind. Enamus inimesi võtab selle omaks.
Neid, kes seda ei aktsepteeri, ei tee seda kunagi ja kui aus olla, siis ega nad mingid sõbrad ka pole, kui nad ei võta sind sellisena nagu sa oled