1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Varia
|
Ainult tõsistele inimestele!
meca
2011-03-19 23:51
Kui oled tõsine ja huumorisoont omav äriinimene, siis võta ühendust (!!!)
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-21 10:35
Ma olen väga tõsine ärimees! Võiks öelda, et sündisin business & marketing osakonnas. Minu äri saladus on see, et ma ostan odavalt aga müün kallilt
Tegelikult, tuli selle peale minu raamatupidaja, va kaval rebane.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-21 13:06
huvitav, kas see on siin tutvumiskuulutus või otsene äripakkumine?
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-21 17:36
Ma olen ka pidevalt kahevahel... ons see siin tutvumissait või äriportaal!? Ütleme nii, et täit selgust pole ka minul. No osa vähemalt käib siin küll tööl
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-21 19:19
eks ta ole nii seda kui teist (kui ma oma pilguga vaatan).
algajale ärijuhile oleks see hea stardilaud. vaata kui palju on siin äritsejaid
˅ näita rohkem ˅
meca
2011-03-22 14:59
Hehee
Ega ma arvasingi, et siia foorumisse panna mingit ärilise sisuga kuulutust üles, mõtlevad inimesed vaid üht. Tegelikult on tegu siiski ärilise kuulutusega, kuid siinkohal ei pea silmas ei seksiteenus, ei webika teenus jne. Tegelikult ikka täitsa puhas äri....investeerimine. Kes on huvitatud kirjutab mulle postkasti või siia postikasti.
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-22 15:38
Küll need potensiaalsed investorid ka Sinu postkasti avastavad! Kui nad juba ei ole seda teinud... Ma pole siin veel kohanud naist kellele ei oleks tehtud rahalist ettepanekut
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-22 15:44
meca, no aga mida nad siis arvama peavad
kui palju siin ikka on neid isikuid, kes kohe su kuulutust investeerimisega vms seostama hakkavad. keegi poleks tulnudki selle peale ja sul pole ka selgitust juures, millega tegu. ja võib-olla pole siin õige koht taoliste äripartnerite otsimiseks. või pole õige sihtgrupp. ega siia vist ei tulda äri ajama (v.a teatud erandid).
kui keegi tõsiselt seda ajada soovib, siis ta otsib omale tööd mujalt ega vaatagi selliste portaalide poole.
˅ näita rohkem ˅
Matu23
2011-03-22 19:21
To manmachine: Oled siis kõigile naistele siin saidil sponsi pakkunud, et nii täpselt tead?
Üldse ei saa aru miks kõik teemad igasugu plämaga ära rikutakse siin, valdavalt samade isikute poolt kõik
Matu
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-22 20:24
Ei matu! Mõned olen veel vahele jätnud, aga im working on it! Kui sul midagi teemasse öelda siis ära hoia ennast tagasi. Ära lase end plämast häirida.
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted