pidage kinni. kui naine teab, et temaga ei soovita suhet ja tahetakse ainult vahest seksida, aga oletame, et naisel on teised huvid, siis kuidas sellises olukorras endaga vastuollu minnes oma keha mehele kasutada andmine ja selle eest raha lunimine naise suuremeelsust näitab? on see kannatus, mis muudab naise suuremeelseks või mis?
ma ei leidnud seost. kuidas on seotud raha oma keha hindamise ja enesest lugupidamisega? peale arutu eneseohverduse ja enese alandamise ei oska ma midagi vastuseks pakkuda.
rahaga saab katta mingid teatud kulutused, aga kuidas kaetakse sellega hinges need „augud“, mis tekivad? või osadel neid ei tekigi? kahtlen selles.
mida selle rahaga siis loodetakse kompenseerida? kas kellegi enesehinnang paraneb sellest? kas mehed hakkavad peale seda naistega rohkem arvestama?
endast lugupidav naine ei tuleks kunagi selle peale, et ta laseb mehel, kes tema soovidega ei arvesta, ennast teistmoodi kohelda. vabatahtlikult orjaks? mingi altruism?
oluline ei ole mitte see, kas ja kui palju keegi raha sai, vaid see fakt, miks lastakse teisel teha enda kehaga seda, mis endale on vastumeelne. ainult väga madala enesehinnanguga naine teeks seda.
kui naine ei saa mehelt vastu seda, mida ta enda arvates väärib, siis miks ta peaks rahulduma halvema alternatiiviga, kui ta saab lubada endale midagi paremat?
ma arvasin, et me räägime tavalistest naistest, mitte elukutselistest teenusepakkujatest. või kuidas?
siinkohal olen kiremorvariga samal arvamusel. naised on teinekord kohutavalt allaheitlikud, et sellest on lausa kahju