Ma ei mäleta küll, kuidas SexMaxis need augud lahendatud on aga paljudes kohtades on ehitaja arvestanud üksnes enda kasvuga ning kes lühem või pikem, jääb august riista läbi pistmisega jänni. Paremad kohad on selle lahendanud nõnda, et euk pole ümar vaid vertikaalis venitatud ristkülik.
Muus osas aga... tähendab, minu jaoks isiklikult pole augu kõrgusel mingit vahet... sooviks vaid seda, et riista auku pistev kontingent järgiks rahvusvahelist gloryhole'i etiketti. Seal ongi vist vaid kaks punkti:
1) kui august paistavad näpud, ära hakka neid imema ega mudima ega oma paljast perset nende vastu hõõruma - see tähendab, et teisel pool auku olija soovib lihtsalt imeda.
2) mõni sekund enne kui pauk valla läheb, koputa seinale. Mõni võibolla ei taha spermat suhu saada ja teab niimoodi selle endale näiteks näkku või mujale suunata. Mõni (näiteks mina) aga tahab end ette valmistada, et kohe-kohe tulevat laadungit ja selle maitset täiel rinnal nautida. Isiklikust kogemusest selgitan, et imemise ajal peab suu olema võrdlemisi libe ehk palju sülge. Aga sperma maitse nautimiseks on kasulikum hetk enne pauku sülg alla neelata. Teisest küljest jällegi... ütleme, et kui ma tean, et on gloryhole'i õhtu ja nagunii palju pauke oodata, siis ma tihti eelistan isegi üllatuspauke. Ka see on äge kui imed ja imed ja pole aimugi, millal tal lahti läheb ja siis äkki on suu sooja spermat täis