jfjm - jah, seda ma tean. Aga väärtustada saab vastavalt kvaliteedile või mittetuntusele
. Siin on aga heteroks pidaja kord gei, siis cross ja uuesti kohe hetero(- et pole vaja kirjutada, rõhutab !
). Samuti pole ju usutav kui äkki hüppab teadmata vanuses keegi nagu trammi ja nõuab - paku, justkui vanale tegijale, siis saab.
Ilmselt on iha.ee jõudnud aega , kus sisenemisel peaks avanema aken
- alla 18 või üle 18 , vanuses, mida siis kinnitab.
See tähendaks seda - et kõik mida esitab, on tema "ainulaadsus", mitte alpima tulek.
Teine uuendus peaks olema, eraldi jaotis Kuulutused - viisaka väljendusega -
-väärtustamine ja kingitused- .... siia kuuluksid soovid rahale, kingitused, pesu ostmine,VIP -i kerjamine jne.
******sellised lahendused välistaksid tava Kuulutuse jaotises tutvuse üle targutamise, sest praegused jaotised on pisut laia spektriga ja võimaldavad targutada, see on aga mõttetu neti aja ja mahu raiskamine.
Ja küsimus - kes ja kas on aktiivne või passiivne, st. kumb on parem üleüldiselt(mitte ainult seksi arvestuses)?
See mida siin otsitakse, on isegi teisejärguline. Esmane- tegemist on tutvumissaidiga, milline tähendab -et argumenteerimine on mõlemapoolne ärakuulamine, siin- kirjavahetus ja milline ei saa kätkeda, et keegi peab ennast paremaks ja tegelikult aju ei võta - siis blokib, ei vasta(venitab ajaliselt või kirjutab , et mis tahad
?)- selle asemel et märkida kõik see mis kontol täitmata või kuulutuses kuulutamata ja tunnistada, hetero pole kogu aeg hetero või pritsida roppusi(kõik kokku jämedused) ja tuunitud photoshop pole tegelikkus. Et mingi aja tagant uuesti kirjutatakse, ka see on normaalne- sest elu ongi täis muutusi, mõttetu on teha uusi kontosid ja siis märkida- kaua ma sulle selgitan....
(kontode külvaja võiks ju niipalju oma haugi mäluga mäletada, et selle nime alt ta pole veel vastanud
).
Ma ju liikudes tunnen ära ka mitmed siinsed olijad(olen siin 12 aastat olnud), ma ju ei hõiska - ma tean sind. Elus tuleb osata mahajätta teatud teadmised , suhelda võib siis antud olukorras vastavalt ja mitte siinsete metafooridega
Eks see olegi üks viisakuse alus. Kahjuks nuti telefonist seda ei õpita , küll aga suitsiidsust, lõikamist, kaovad ära kuskile jms. Stereotüüpsus- pean kõike kohe saama- see kehtib põhiliselt kuni 21...27 ja isegi 30 vanusteni
Rahulikku ööd