Jah, ka piltide sagedasem vahetamine toob enam vaatamisi, meeste puhul muidugi märkimisväärsemalt vähem, kui naiste. Just tänu tihedamale esilehel viibimisele olen saanud uusi ja toredaid tutvusi, ehkki need pole virtuaalsest suhtlusest veel edasi arenenud ja ma ka ei kiirusta sellega. Olen ise leidnud samuti inimesi, kellega kunagi sai küll suheldud, kuid aja jooksul see hääbus, nüüd aga, leides nad siit, on vestlused taaskord aktiivsemateks muutunud ja tegelikult veel parematekski, kui need varasemalt olid, sest sellel saidil on kõik üksteise ees paljad, ja ma ei pea seda silmas mitte ainult sõna otseses mõttes, vaid keegi ei pea siin kellegi teise eest midagi varjama, kõik on esile toodud ja ära näidatud, häbitunne enese palja keha ees ja selle näitamise ees puudub, seepärast on ka suhtluste alustamine tihtipeale kergem. Tõepoolest, VIP-võistluste eelis peitub selles, et konkurendile ei saa panna madalat hinnet ning seega vähendada tema skoori, kuid see-eest on võimalik lasta tõsta või kergitada oma skoori ise ja siin loebki enamjaolt see, kui palju ja kui kaugele keegi selle nimel on valmis minema. Rumalus on maksta võidu eest rohkem kui auhind seda väärt on, kui aga võistlus kujuneb kahe inimese vahel "rebimiseks", siis see pahatihti unustatakse ja auhind kui selline ei peitu enam mitte materiaalses esemes, vaid võidus eneses. Kuid samas pole võistlushimus ka midagi halba, see hoiab inimesed aktiivsete ja tegusatena, toimugu see siis kas internetis või reaalsuses, erineb vaid keskkond, kus seda korraldatakse, inimesed jäävad siiski inimesteks.