Olen pikalt kuival olnud, mul on väga erootilised unenäod ja mõtlen pidevalt sexist ja kui väga seda igatsen, isegi videomängu mängides avastasin end mõtelt et nii kahju on neid mehi tappa kui saaks neid voodis rakendada,
Ma oskan end rahuldada aga juba pikkemat aega tunnen et see ei ole piisav vahet pole kas teen 3 korda päevas või korra nädalas, aga ma ise sooviks normaalset suhet ja pere looma hakkata ei taha ringi ka tõmmata, aga ma tunnen et lähen selle kiimasusega hulluks, ma ei suuda enam tööle keskenduda ja olen nii närviline, aga üleöö suhted ei pakku pinget see rohkem nagu õli tulle viskamine. Ma ei sa end ka regulaarselt rahuldada kuna jagan tuba väiksema õega.
Ma suudan igast väiksemast asjast midagi sexiga seonduvat või erootilist välja lugeda ja telekast mõni nunnu mees on tunnen et lihtsalt õgiks ta ära, kas see on normaalse?!
Siit minu küsimus, mida te teete et end hullu seksi vajadust taltsutada. Äki soovitusi kuidas end efektiivsemalt rahuldada,sest noh me kõik teame kui raske on mehi leida...