ma ei ela miljoneid aastaid, et kohaneda muutustega
DDD...see väike moeröögatus võib kogu aeg muutuda ja las sellega tegelevad need, kel muud teha pole ja kellele see hobi on....
olen küll näinud kratsivat meest, aga kratsida võib raseeritud mees ka ja kui mõnel ajude asemel saepuru on, siis loomulikult teeb ta seda ka avalikus kohas....;DDDD
seda ma muidugi ei teadnud veel, et karvutu vähem haiseb, kui ta ei pese.......
aga jah, inimesi on igasuguseid ja hukka ei tohi kedagi mõista, vaid ikka mõista - avaldasin lihtsalt oma arvamust.....ja veel, see ju ammu teada, et ühiskondlikes kohtades kohtab igasuguseid - ei maksa minna sinna, kui nii õrnake, trenni saab vabas õhus ka teha......
ja maainimeste hulka kusagile kultuuritusse kohta ära ka üldse mine, seal lämmatavad nad Su päris ära.....
DDD
kohanemisvõime ei tähenda ka seda, et pean kõigega kaasa minema, mida näen - narkots ja muud lollused ka moejoon ju....läheb see, kellele see sobib....mõistusega pole siin mingit pistmist.....
PS!!!! inimene peab puhas olema - teistega peab arvestama, aga ülepakkuda ei maksa millegagi, sest terve ja kõrge vanuseni on pikk tee....NB!!!!..muide ma ei räägi endast,kuigi rääkisin,, mina,, vormis, mina olen vapsee väljaspool igasugust arvestust.....ma teen väga harva seda, mida peab.......