ja see teine asi ka - „meritähe“ tähendus.
sai natuke arutatud ja tehti selgeks, et see on naiste kavalus hoopis, mitte poos. ja mina loll arvasin, et siin ei tehta misjonäri asendil ja „meritähe“asendil vahet. ma ei tea, kuidas teie vahet teete, aga sain aru, et see vahe on sees
muide, kiremorvar, sa ise kirjutasid enne „meritähest“ veidi teistmoodi ja seostasid ka selle misjonäri asendiga.
nii et kui praegu natuke norida sinuga, siis ei ole siin midagi tegu ainult kavalusega. see on ka poos!
huvitav on ainult see, millal siis meritäht ollakse? kas see on nii, et enne on naine natuke meritäht, siis minnakse misjonäri asendisse ja peale seda muundutakse tagasi meritäheks. sedasi?
justkui lähteasend ju? ja seksidagi saab oma naisega.
mis siis „meritähel“ viga, ma ei saa aru?
kui asi oleks ainult naistes ja nende huvipuuduses seksi vastu, nagu enamik siin targana oletab, siis kust tulevad need arvukad mehed, kedas see erutab? ei ole justkui loogiline.
kui kiremorvar näiteks sinu enda vastuseid siit lugeda, siis tekib tunne, et pole olemas mehi, kellele meeldiksid kannatvad, mitteseksivad naised ehk meritähed. ennemini oled sina valmis uskuma seda, et mehed kannatavad naiste passiivsuse all, mitte vastupidi
ja ometi on keegi siit (enamuse arvamuse kiuste) otsustanud „meritähe“ seksis erutavate tegevuste nimekirja panna. ja nii erandlikult? ma ei tea, mis oli arus sellel mehel, kes sellise kirje sinna tekitas, aga kui nii tehti, ju siis on seal kusagil olemas keegi, kes arvab, et seda on kellelegi vaja ja et kedagi see asend erutab.
ja siinkohal segasingi mina arutlusele vahele oma linkidega.
kui nii on, siis need samad mehed otsivadki endale midagi/kedagi passiivset. minu nägemuses (tuginedes oma linkides toodud näidetele) saab "meritäht" erutada ainult neid isikuid, kes ise naudivad veidi alluvaks pooleks olemist jms.
pole vahet, kas alluv on siis mees või naine. ehk siis oma näidete varal ma andisin teie „meritähele“ teise tähenduse - passiivset seksi nautiv naine või mees.
pole olemas mingit ainult naiste poosi või asendit. unustage see ära
naised ehk kasutavad passiivsust meeste vastu teistmoodi, aga see on kahepoolselt olemas.