Ma ei teadnudki, et toredust mõõdetakse selle järgi, mida arvatakse prostituutidest, kes kõige aktiivsemalt on selle portaali naiskasutajatest kuvandi loonud
Sellisel juhul ma ei tahagi tore olla ega tõelisi pärleid omale ligi meelitada. Kõige paremini sünkroniseeruvad inimesed, kes mõtlevad ja saavad elust ühtmoodi aru. Peab olema paras lillelaps, kes suudab kõiges positiivset näha. Pessimist on elu näinud optimist. Aga sellega tuleb nõustuda, et negatiivsust siin elus on liiga palju. Tänan meeldetuletuse eest - vahel lihtsalt ei märka kui palju negatiivsust mu ümber on kogunenud. Aga vait ikka ei suuda olla, kui midagi häirib ja tundub vale
Violiina, ma sa ei taha ometi öelda, et sa pole oma elu jooksul meediast seda väljendit laialdaselt kuulnud, et mehed on sead?
Isegi Ines laulis, et mehed on sitapead. Selleks ei pea isegi naistega suhtlema, et kuulda, mida nad meestest arvavad. Meeste lohutamiseks on öeldud ka nii: kõik mehed on sead, aga naised armastavad loomi. Ütled, et 40le lähenev inimene ei ole piisavalt vana, et kibestuda, kuid ma oma 20ndates juba põrkasin netis kokku endast nooremate kibestunud neidudega, kes ei uskunud, et ma vaba olen ja raudselt otsin ainult seiklust nagu kõik teisedki, kes ilusaid valesid kokku luuletanud, kuigi ma siiralt otsisin armastust oma ellu. Ja samal ajal 20a vanem mees ei tohigi olla kibestunud, kes suurema osa oma elust on olnud teiste kibestumise ja eelarvamuste pärast üksi?
Kuidas mu ankeedil olev tekst sobitub enesekesksusega? Mul ankeedil kirjas: Suguelus pakub talle kõige rohkem huvi partneri rahuldus - pigem on ise ilma kui jätab partneri rahuldamata, mistõttu ei ole tema jaoks mingi probleem teha suuseksi ise midagi vastu saamata - tal on hea, kui partneril on hea. Kui ma lisan siia, et olen enesekeskne, siis kõlab see väga skisofreeniliselt. Saad ise ka aru kui jaburat soovitust jagad?
Tuleks äkki teema juurde tagasi? Saan aru, et teil pole häid suuseksi kogemusi, et sellest ei räägi ja otsite oma ebaõnnestumises viga hoopis minus, kuigi pole mind kunagi lutsutanudki?
Ma ei saa hästi aru, miks see üldse teie perset torgib, et paljud partnerid pole mind suuga lõpuni viinud? Ma olen suhelnud naistega, kes ei ole keelega lõpuni jõudnud ega ole seda isiklikilt võtnud, kuna ei puuduta mind kuidagi. Mõne naise puhul on mul olnud õnne olla esimene, kes teda keelega lõpuni viib ning üks neist oli jõudnud isegi 45aastaseks elada, mis on näidanud selgelt, et nende eelmistel partneritel pole olnud oskust, tahtmist või püsivust oma partnerit keelega rahuldada. Kahtlen, et viga oli nende naiste iseloomus, et nende eelmised partnerid polnud seda teinud. Kui sina oskad ja oled kõik mehed suuga ära rahuldanud, miks peaks sind kuidagi puudutama või solvama või viga minu iseloomus otsima, et keegi teine ei saanud hakkama? Olge nüüd mõistlikud ja tulge tagasi teema juurde.