Foorum
1
2
2025-01-14 07:28
olen ise saaginud madratsi peal kui sõbral oli pea minu madratsi peal ja naine istun tal diivanil ja vaatasid telekat ja võin kohe kindlalt öelda et kordasid kui pealt kuuldud kui naist rahuldad,häda ei anna häbeneda aga naistel jah väike ebamugavus tunne
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 07:30
aga kampa kutsutud sellises olukorras pole kordagi,on mind kuulatud saagimas olen ise kuulnud aga miks peaks teise paari saagimist segama,
˅ näita rohkem ˅
2025-02-28 15:11
nu olli sõuke seis et täispurjes söbramies ühikatuppa maandus koos poolpurjes naesterahvaga. söbramies niikui sängi nägi sinna ka otsekohe uinus. naisterahvas teda siis sakutas igatpidi ja kurtis kõva häelega et tal seksutamist ka tarvis aga mis tetta uni um vöimsam. nu siis taipas tuas viil üits mies teises voodis um ja mulle kallale kargas. naesterahvas olli õite suguahne ja ma ta enne hommukut sülle võtsi ja söbramiehe sängi panin isi sõnusin et sõbramies just hommikuti oma kusekõva munnuga hädas um
˅ näita rohkem ˅
2025-02-28 20:55
Kuuldud/nähtud teisi keppimas ja ka ise teistele silma/kõrvarõõmu pakutud.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 11:55
Kennelis või?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 13:31
Samas toas on seksitud, paarike tegutses ruumi teises servas. Püüdsin magada, aga isegi sõbra vaikne nahistamine ja tüdruku summutatud ohked hoidsid üleval ja erilist und ei saanud. Hommikul vaatas prügikastis kasutatud kondoom vastu
˅ näita rohkem ˅
1
2