Mingi reporteri suuvooder või?
Isiklikult läheks kasvõi vannituppa pumpama (ja on ka nii tehtud korteripeol
, aga niipalju ikka mingit inimlikkust on, et teise (öö)rahu vms ei segaks, kes sul meetri kaugusel tahab magada või lugeda või mis iganes.
Tagantjärgi olen ka kuulnud sellist lugu, et läksin sõbraga külla ühele naisele, kellel oli kahetoaline korter abieluvoodiga magamistoas. Kuna me tegime koos füüsilist tööd ühes maakohas, siis olin vähemalt mina suht väsinud ja alko tõmbas kiirelt une peale. Kobisin tagatuppa pikali. Hommikul sõber ütles, et oli päris mitu tundi samas abieluvoodis seksinud seda naist, nii et mina õõtsusin kaasa ja hüppasin nagu mingi nukk. Õnneks oli uni nii raske, et ei saanud mitte muffigi aru ega kuulnud mis toimub.
Muidu mulle käiks selline asi küll närvidele, või siis olenevalt enesetundest ja tujust, poleks ka võimatu punti hüpata. See naine oleks ikka 2+1 nõus ka olnud
Eks me kordamööda tantsitasime seal enne ööd teda, vallatusi täis maapiiga, vallaline ka veel
Aga pole mõtet hakata ajama mingit pläma, et oh mis nüüd, kui ikka isu peale tuleb ja kirg, et ega siis kohta ei vali ja aega jne - raksad nii et seinad kajavad ja olgu sul kõrval ema või sõber...
See jutt on BS - tugevad inimesed peavad suutma oma tundeid kontrollida. Kasvõi kui selleks tundeks on kõva riist ja kepinälg
Idamaade filosoofia kohaselt on selline seks nagunii üks madal loomalik instinkt, nii et...